DİYARBAKIR Emniyet Müdürü Recep Güven, 3 Aralık Engelliler Günü'nde kentteki engellilere yemek verdi. Yemekte engelliler ve yakınları polislerle şarkılar söylerken, ihtiyaç sahiplerine 60 adet tekerlekli sandalye ile 45 adet baston dağıtıldı.
Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven'in düzenlediği yemeğe kentteki engelliler, aileleri ve polisler katıldı. Türkçe ve Kürtçe şarkıların söylendiği etkinlikte Güven, engellilerle aynı masada oturarak yemek yedi. Polis memurlarının da şarkı söylediği törende konuşan Güven, engellilerin herkes kadar eşit olduğunu belirterek, "Sizler herkes kadar eşitsiniz. Hem Allah'ın katında, hem devletin katında, hem de evrensel haklarınız temelinde. Hepimiz eşitiz, hepimiz kardeşiz. Birlikte yaşamayı öğreniyoruz. Sizlerle öğreniyoruz aslında yaşamayı. Biz içinizdeki güzelliği sizinle beraber yaşıyoruz. İnşallah bu birliktelik ve beraberliğimiz daim olur" dedi.
Daha sonra Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü tarafından sağlanan 60 tekerlekli sandalye ile 45 adet baston ihtiyaç sahiplerine verildi.