Ekrem ÇAĞLAR/ SALİHLİ,(Manisa),() - MANİSA'nin Salihli İlçesi'nde, direksiyonu kilitlenen otomobil önce kaldırıma çıktı, daha sonra bir güzellik merkezinin bahçesini aşıp, işyerinin duvarına çarptı. Kazada otomobilde bulunan iki kişi yaralandı.
Kaza, saat 18.00 sıralarında, Kurudere Caddesi'nde meydana geldi. Yusuf Çankaya yönetimindeki 45 SB 1193 otomobilin direksiyonu henüz belirlenemeyen bir nedenle kilitlendi. Otomobil, yoldan çıkarak önce kaldırıma çıktı, daha sonra da bir güzellik merkezinin bahçe duvarını aştı. Otomobil, duvara çarparak durdu. Kazada hafif şekilde yaralanan Yusuf Çankaya ve eşi Nafiye Çankaya şok geçirirken, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkarıldı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Salihli Devlet Hastanesi'ne götürülüp tedaviye alındı.
Nadire Yavuz'a ait olan işyerinde kaza anında içerde müşterilerin olduğu öğrenilirken, otomobilin içeri girmeyerek son anda duvara çarpmasıyla başka yaralanmaların önüne geçildiği belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAFLI