AYDIN'ın Nazilli İlçesi'nde düzenlenen '5'inci Uzun ve Sağlıklı Yaşam' sempozyumunda, Genel Müdürü Uğur Cebeci, Nazilli'nin uzun yaşam kenti olarak tanıtılmasına sağladığı katkı nedeniyle ödüle layık görüldü. Kaymakam Mehmet Okur'un elinden Cebeci adına plaketi Aydın Temsilcisi Cem Ulucan aldı.
Mehmet Yüzügüler Tiyatro Salonu'nda Nazilli Belediyesi ile Uzun Yaşam Derneği'nin işbirliğince düzenlenen '5. Uzun ve Sağlıklı Yaşam' sempozyumuna KKTC eski Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, eşi Oya Talat, Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Belediye Başkan Vekilleri Deniz Depboylu ve Ziya Aksüt, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğu'nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal İşler Daire Başkanı Serpil Keskin, Nazilli Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı. Sempozyumun konuşmacıları tiyatro ve sinema oyuncusu Ayşen Gruda, Dünya Yaşlılık Derneği Başkanı Umut Çınar, kişisel gelişim uzmanı ve köşe yazarı Belgin Turan, Wellnes koçu Emel Çekici, uluslararası tasarımcı Sema Keçeci ve beslenme danışmanı Dr. Yasemin Bradley oldu.
Sempozyum sonrası Nazilli'nin uzun yaşam kenti olarak tanıtılmasına katkı sağlayan basın kuruluşlarına plaket verildi. Ödüle layık görülen Genel Müdürü Uğur Cebeci adına plaketi, Kaymakam Mehmet Okur'un elinden Aydın temsilcisi Cem Ulucan aldı. Ödül töreni sonrası plaket alan basın kuruluşu temsilcileri toplu olarak fotoğraf çektirdi.

MG(İÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)