PTT 1'inci Lig ekiplerinden Denizlispor’un pazanrtesi günü dün yapılan olağanüstü genel kurulunda ikinci kez başkanlık koltuğuna oturan Mehmet Özsoy, Mersin İdmanyurdu’nu ligde 7 maç sonra deplasmanda 1-0 yenen futbolcularını 150 bin TL ile ödüllendirdi.
Müsabaka öncesi teknik direktör Yusuf Şimşek’i arayıp, "Bize en güzel hoşgeldin armağanı, alacağınız 3 puan olur" diyen Başkan Özsoy, kongre bitiminde karşılaşmayı televizyondan izledi. Hakemin bitiş düdüğünden sonra Yusuf Şimşek’i ikinci kez arayan Başkan Özsoy, 150 bin TL prim müjdesini soyunma odasında verdi.
Bu sezon ilk deplasman galibiyetini alarak düşme potasından çıktıklarını dile getiren Yusuf Şimşek, ortaya çıkan tablonun kendisini umutlandırdığını söyledi. Kendisinden önce 7 maçta 14 gol yiyen Denizlispor’un iki haftadır gol yemeden 4 puan aldığını hatırlatan Şimşek, "Mersin’e giderken yenilgi aklıma bile gelmedi. En kötü 1 puanla döneceğimize inanıyordum. Çok önemli bir galibiyet aldık. 3 puan bize can suyu oldu" diye konuştu.
Denizlispor'da sarı kart cezalısı durumuna düşen Barış ve Ahmet Arı, Orduspor maçında oynayamayacak. ONB(YC/AÖ)