Ferah IŞIK/DENİZLİ, () - EKONOMİ Bakanı Nihat Zeybekci'nin Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun açıkladığı yeni kabinede yeniden Ekonomi Bakanı olması memleketi Denizli'de büyük sevinç yarattı.
Yeni kabinede Nihat Zeybekci adının yer alması kentte büyük sevinç yarattı. AK Parti'ye oy vermeyen seçmenler bile Zeybekci'nin kabinede görev almasının her Denizliliyi mutlu ettiğini söyledi. Denizlililer, "Nihat Zeybekci'nin yeniden bakan olması, bizleri mutlu etti, gurur verdi" yorumunda bulundu. Kentteki sivil toplum örgütleri de Nihat Zeybekci'nin Ekonomi Bakanlığı'na devam etmesinin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, "Zeybekci'nin Ekonomi Bakanı olmasını sevinçle karşıladık, onur duyduk. Geçmişi başarılarla dolu olan Zeybekci'nin yeniden üstlendiği Ekonomi Bakanlığı görevi, kentimize, bölgemize ve ülkemize pozitif etki sağlayacak" dedi.
"DENİZLİ'NİN MUTLULUĞU DORUĞA ULAŞTI"
AK Partili Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ise, Nihat Zeybekci'nin yeniden kabinede görev almasıyla birlikte büyük sevinç yaşadıklarını söyleyerek "Bundan hem Denizlimiz hem ülkemiz kazançlı çıkacaktır. Ben kendilerini tebrik ediyorum, çok mutlu olduk. Denizli'nin mutluluğu doruğa ulaştı. Sayın Zeybekci'nin 8 aydır yapmış olduğu icraatlara baktığımızda ülkemize birçok artılar kazandırmıştır. Çözülmesi gereken konuları yerinde, anında ve zaman kaybetmeden çözmüştür. Denizlimize de güzellikler getirmiştir. Ülkesini seven, memleketi Denizli'yi seven bir büyüğümüz. Sayın Bakanımız Nihat Zeybekci inşallah hem Denizli'ye hem ülkemize hayırlı olsun. Şehir olarak tekrar onurlandık, gururlandık. İnşallah bundan sonra da güzel hizmet yapmayı Allah nasip etsin" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI