DENİZLİ Belediye Başkanı Osman Zolan, Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin tamamlandığını, mart ayının ilk haftasında açılışının yapılarak hizmet vermeye başlayacağını söyledi.
Eski Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin yerine inşa edilen yeni terminal binasını gezerek incelemelerde bulunan AK Partili Başkan Osman Zolan, Denizli’ye yakışan bir terminal binası yaptıklarını söyledi. 30 bin metrekare alana, yerin altına üç katlı olarak yapılan, içerisinde 15 katlı iş merkezi de bulunan Denizli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nin birinci bodrum katında ilçelerin gelen ve giden yolcu peronları ile şehirlerarası gelen yolcu peronları, zemin katta şehirlererarası gelen ve giden yolcu peronları ve bilet satış yerleri, birinci katta ise lokanta, kafeterya, yemi içme alanları ve peyzaj alanları yer alıyor.
Şehirlererası Otobüs Terminali’nde 16 bin metrekare yeşil alan ve 600 araçlık otopark da bulunduğunu söyleyen Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “Denizli’nin geleceğine damga vuracak Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni tamamladık. Bize yakışanı yaptık ve kent için çok önemli ve büyük bir projeyi hayata geçirdik. Burası Denizli'nin en hareketli mekanlarından biri olacak. Denizli ticaretinin kalbi de iş merkezinde atacak. İki yıllık hummalı bir çalışmanın sonuna yaklaştık. Mart ayının ilk haftasında hizmete açacağız” dedi.