"BAŞBAKANI DİNLEYENLERDEN HESAP SORACAĞIZ"
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli’nin Delikliçınar Meydanı’nda seçim zaferini kutladı. Eşi Ayşen Zeybekci, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Zolan’ın eşi Berrin Zolan ve partinin üst düzey yöneticileriyle birlikte partilileri selamlayan Zeybekci, binlerce coşkulu partiliye seslendi. Zeybekci, kurulan platformda Tavas Zeybeği oynadı. 2004 seçimlerinden itibaren Denizli’yi AK Partili kadroların yönettiğini ve verilen her sözü yerine getirdiklerini söyleyen Zeybekci, "Bu seçimi Denizli kazandı, horoz kazandı. Daha çok hizmetlerimiz olacak” dedi. Zeybekci, AK Parti’ye oy veren- vermeyen herkesi kucaklayacaklarını belirterek, şöyle konuştu:
"Siyasi partiler arasında mutlaka rekabet olacak. Bize oy verenlerden de vermeyenlerden de Allah razı olsun. Ancak, birileri var ki, yaptıkları yanlarına kar kalmayacak. Seçimlerden sonra bize karşı yapılan hareketlerin hiçbiriyle öyle bir sorgulama içinde, böyle bir kinlenme ve hesaplaşma içinde olmayacağız. Ama Başbakan’a, bakanlara yapılan hareketlerden, bu milletin milletvekillerini, bakanlarını, başbakanlarını dinleyenlerden ve bunları dünyaya servis edenlerden, Türkiye Cumhuriyeti Milli İstihbarat Teşkilatı'nın faaliyetlerini uluslararası arenada milletin onurunu ve şerefini ayaklar altına alıcı şekilde, bunları dünyaya servis etmeye kalkanlardan, Adana'da o TIR’ları durduranlardan hukuk çerçevesinde kalmak kaydı ile mutlaka hesabı sorulacak. Bu ülkenin Başbakanını dinleyenlerden, Genelkurmay Başkanı’nı dinleyenlerden, MİT’in TIR’ını durduranlardan mutlaka hesap soracağız."
Zeybekci’nin konuşmasının ardından havai fişekler atıldı. Delikliçınar Meydanı’nda toplanan binlerce partili coşkuyla seçim zaferini kutladı.

FI(İÖ/İD) (FOTOĞRAF)