Özgür ALTUNCU - Taner YENER / İstanbul, () Cumhurbaşkanı Adayı Selahattin Demirtaş seçim vizyonunu bugün İstanbul'da açıklıyor. Şişli Kent Merkezi'nde saat 11:00'de başlayacak toplantıda Demirtaş'ın seçim sloganı ve şarkısı ilk kez kamuoyuna açıklanacak.

BAĞLAMADAN BAŞKA BİR ŞEY ÇALMIYOR
Selahattin Demirtaş'ın seçim sloganı "Bir Cumhurbaşkanı Düşünün" başlığını taşıyor. Bu başlık altında Demirtaş'ın özellikleri sıralanıyor. En dikkat çeken slogan: "Bir Cumhurbaşkanı düşünün bağlamadan başka bir şey çalmıyor" 

Demirtaş'ın diğer seçim sloganları da şöyle: Bir Cumhurbaşkanı düşünün Demokratik Değişim , Barışçı Türkiye.Bir Cumhurbaşkanı Düşünün Ayrımcılık yapmıyor. Birleştiriyor, barıştırıyor. Bir Cumhurbaşkanı Düşünün Herkese Demokrat"

TÜRKÇE SEÇİM ŞARKISI
Bugünkü toplantıda ayrıca Demirtaş'ın seçim şarkısı da ilk kez çalınacak. "Gel Demirtaş" ismini taşıyan Türkçe şarkı, "Artık yeni şeyler söylemek lazım. Gel Demirtaş Demirtaş... Amman aman bıktık valla, zamanı geldi, artık yetti. Gel Demirtaş, Demirtaş" sözlerini taşıyor. Demirtaş'ın BDP Genel Başkanı olduğu dönemde seçim şarkıları daha çok Kürtçe'ydi.

AMATÖR OLARAK BAĞLAMA ÇALIYOR
BDP-HDP çizgisinin Cumhurbaşkanı Adaşı Selahattin Demirtaş amatör olarak bağlama çalıp türkü söylüyor.
(FOTOĞRAFLI)