Elvan EZBER İSTANBUL, () KÜÇÜKYALI D-100 Karayolu üzerindeki bir üst geçitten atılan taş seyir halindeki otomobilin sunroof camını kırdı. Cam paramparça olurken aracın sürücüsü Berk Misir ve yanındaki nişanlısı yara almadan kurtuldu.

Berk Misir kullandığı 34 JT 5675 plakalı otomobille saat 12.00'de D-100 Karayolu'nda Kadıköy'e doğru seyir halinde gidiyordu. Misir'in kullandığı araç Küçükyalı'ya geldiğinde üstgeçitten atılan bir taş otomobilin sunroof camına isabet etti. Kırılan sunroof parçaları ve taş otomobilin içine düştü. Otomobilini durduran Berk Misir ve yanındaki nişanlısı ne olduğunu öğrenmek için araçtan aşağı indi. Misir otomobiline atılan taşın isabet ettiği sunroof camını paramparça ettiğini gördü. Tuz buz olan camların bir bölümü de koltukların üzerine döküldü. 

Olaydan yara almadan kurtulan ikili, polisi arayıp yardım istedi. Polis, taşın üstgeçitten çocukların attığını tespit etti. Bunun üzerine polis, taş atan çocukları çevrede aramaya başladı. Olayı duyup yardıma gelen Baba İbrahim Misir, çocuklarının yaşadığı akıl almaz olayla ilgili olarak "Oğlum nişanlısıyla seyir halindeyken arabaya taş atmışlar. Ölümcül bir kazaya neden olabilirdi" dedi.

(BB) (FOTOĞRAFLI)