İLÇEDE ALARM VERİLDİ
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül 4-5 Haziran tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliği yapacağı 4'üncü Türk Konseyi Devlet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere Bodrum'a gelecek. Çok sayıda Cumhurbaşkanı'nın katılacağı toplantı için kentte alarm verildi. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, ilçedeki birçok caddenin ulaşıma kapatılacağını, 3 ilkokulun ise yarım gün eğitime ara vereceğini söyledi. Kaymakam Mehmet Gödekmerdan, şöyle dedi:
"Sayın Cumhurbaşkanımız ve konuk ülkelerin Cumhurbaşkanları'nın en sağlıklı şekilde toplantılarını gerçekleştirebilmeleri ver en iyi şekilde ağırlayabilmek için bütün gayretimizi gösteriyoruz. Eğitime yarım gün ara verileceği için bir aksama olmayacak."
Yarın Hilton Bodrum Türkbükü Otel'de yapılacak zirve öncesinde açıklama yapan ISR Holding CEO'su Zafer Tangil, "Hilton Bodrum Türkbükü Resort & Spa olarak bu organizasyona ev sahipliği yapmaktan çok büyük onur duyuyoruz. Tüm yönetim ve çalışanların bu zirve için özenle hazırlanıyor" diye konuştu.
KAPANACAK YOL VE EĞİTİME ARA VERECEK OKULLAR
Zirve kapsamında yarın akşam Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde düzenlenecek gösteri öncesinde saat 17.00-24.00 Cevat Şakir Caddesi (Emniyet Müdürlüğü Kavşağından Belediye Meydanı Arası), Neyzen Tevfik Caddesi (Belediye Meydanı ile Askeri Kamp Giriş Kapısı Arası), Nafiz Özsoy Caddesi (Garaj Altı Kavşağı ile Lise Kavşağı Arası). Konacık istikametinden İçmeler yönüne ve o bölgedeki mahallelere gidecek vatandaşların ise Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ni (Çevre Yolu'nu) kullanarak Yokuşbaşı Grand Yazıcı Otel Kavşağı'nı kullanmaları istendi. Ayrıca 03 Haziran 2014 Salı günü 00.01 ile 04 Haziran 2014 Çarşamba günü 24.00 saatleri arasında belirtilen caddelerde park yasağı uygulanacağı açıklandı. Şehir merkezinde bulunan Umurca, Atatürk, Turgutreis ve Cumhuriyet İlkokullarının Çarşamba günü öğleden sonra eğitime ara vereceği belirtildi.

Yaşar ANTER/BODRUM (Muğla), () -

YA(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)