Habip ATAM / İSTANBUL, () İstanbul Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından ilköğretim öğrencilerinin sokakta karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı bilinçlendirilmesi amacıyla hazırlatılan "Farkındayım Aldanmam" adlı tiyatro oyunu Ali Emiri Kültür Merkezi'nde sergilendi. Dersu Yavuz'un hazırladığı üstün dökmenin danışmanlığını yaptığı oyunu izlemeye İstanbul'daki çeşitli okullardan öğrenciler katıldı. öğrenciler, tiyatro oyunu başlayana kadar, çocuk şarkılarıyla eğlendi. Trafik kurallarını öğretmek için hazırlanan film ve Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü'nün faaliyetlerini tanıtmak için hazırlanan kısa filmler de öğrencilere izletildi.
Filmlerin ardından başlayan tiyatro oyununu izlemeye İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun eşi Gül Mutlu, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok'un eşi Gülhan Altınok, İstanbul Başsavcısı Hadi Salihoğlu'nun eşi Aysun Salihoğlu, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Yaşar Yurdabak'ın eşi Gülseren Yurdabak ve MİT Bölge Başkanı'nın eşi de davetli olarak katıldı.
Oyuncularının tamamı polislerden oluşan tiyatro gösteriminin ardından Gül Mutlu ve Gülhan Altınok, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Leman Süheyla Soylu ile birlikte çocuklara oyuncak ve şapka hediye etti.

(BB) (FOTOĞRAFLI)