İZMİR'in Karabağlar İlçesi'nde, tartıştığı kişi tarafından pompalı tüfekle sırtından vurulan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden 21 yaşındaki Mustafa Doğan'ın ölümüyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya başladı. Polis tarafından gözaltına alınan ve adı öğrenilemeyen şüpheli ile Doğan arasında, uyuşturucunun satılacağı bölge ile ilgili daha önce sorunlar yaşandığı, Doğan'ın tabancayla katil zanlısının iki arkadaşını yaraladığı öğrenildi.
Karabağlar İlçesi Eskiizmir Semti 3876 Sokak numara 74/1A önünde dün sabah saatlerinde meydana gelen olayda, işsiz olduğu öğrenilen Mustafa Doğan, evinin önünde tartıştığı kişi tarafından sırtından pompalı tüfekle vuruldu. Ağır yaralanıp İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Doğan burada yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayetle ilgili soruşturma başlatan polis, bugün adı öğrenilemeyen bir kişiyi gözaltına aldı.
UYUŞTURUCU PAZARI PAYLAŞILAMADI İDDİASI
Hayatını kaybeden Doğan ile gözaltına alınan kişinin uyuşturucu kullanmak ve satmaktan daha önce poliste çok sayıda kayıtlarının olduğu öğrenildi. Doğan ile katil zanlısının arasında, uyuşturucunun satılacağı bölge ile ilgili daha önce sorunlar yaşandığı, Doğan'ın tabancayla katil zanlısının iki arkadaşını yaraladığı iddia edildi. Poliste sorgusu süren zanlının işlemlerinin ardından adliyeye sek edileceği bildirildi.

FOTOĞRAFLI