Yaşar CEYLAN- Gökhan YALKALK/TORBALI (İzmir), () - İZMİR’in Torbalı İlçesi’nde, 36 yaşındaki B.A. önce hap içerek, ardından da kaldırıldığı hastanenin üçüncü kat penceresinden atlayarak intihar girişiminde bulundu. B.A. ağır yaralandı.
Ertuğrul Mahallesi, 3002 Sokak’ta annesi Türkan ve babası Recep A. ile yaşayan B.A., bugün saat 07.30 sıralarında, rahatsızlanınca ambulansla Torbalı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Çok sayıda ilaç içerek, intihar girişiminde bulunduğu anlaşılan B.A.’nın midesi yıkanıp, psikiyatrik tedaviye alındı. Tedavisinin ardından öğleden sonra taburcu edilmesi beklenen B.A., bu kez hastanenin üçüncü katındaki tuvaletin penceresinden kendini boşluğa bıraktı. Beton zemine düşen B.A., ağır yaralandı. Vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar meydana gelen B.A., buradaki ilk müdahalenin ardından İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.
Bekar olan B.A.’nın bir süredir psikolojik sorunları bulunduğu bu nedenle intihar girişiminde bulunmuş olabileceği belirtildi. Polis, B.A.’nın intihar girişimleriyle ilgili soruşturma başlattı.

YC(AÖ/AAA) (FOTOĞRAFLI)