BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi’nde CHP’nin belediye başkan adayı olarak yarışa giren ticaret odası eski başkanı Rahmi Gencer, birlik ve beraberlik mesajı verdi, “Ben yok, biz var” dedi.
Adaylığının açıklanmasının, aralarında Ayvalık Belediye Başkanı Hasan Bülent Türközen ve Küçükköy Belediye Başkanı Mesut Ergin’in de yer aldığı 300’den fazla CHP’linin partilerinden istifa etmesine neden olduğu Rahmi Gencer, bir arkadaşının Suner Pasajı’ndaki işyerinde kutlamaları kabul etti. Belde belediyelerinin kapatılmasıyla Ayvalık’ın daha da genişleyeceğini hatırlatan Gencer, o nedenle büyük projelere imza atmak zorunda olduklarını belirtti.
Hedefleri arasında mutlu bir Ayvalık, mutlu bir aile yaratmak olduğunu belirten Gencer, şunları söyledi:
“Cumhuriyete inanan, savunan aydınlık Ayvalık insanıyla, birlik ve beraberlik içinde hadefe emin adımlarla yürüyeceğiz. Ben yok, biz var. Mutlu bir Ayvalık odaklı hizmet anlayışındayım. Hizmette ben merkezli değil, biz merkezli anlayışla, ortak aklın, ekip ruhunun başarabileceklerini gösterebilmek için geleceğiz. Birey odaklı bir hizmet anlayışıyla, üretken, sürdürülebilir, planlı, şeffaf ve katılımcı belediyeciliğin nasıl yapılacağını tüm hemşehrilerimize göstereceğiz. Makam, mevki, şan, şöhret beklentisiyle değil, doğduğum, büyüdüğüm, yetiştiğim ve de yaşadığım yere vefa borcumu ödemek üzere aday oldum. Ayvalık’ı mutlu insanların yaşadığı bir yer haline getirebilmek için adayım. Bunu da uzman, yetkin, özverili, dürüst, güleryüzlü, katalımcı ve paylaşımcı ekip arkadaşlarımızla başaracağız.”