İSTANBUL, () CHP Genel Başkan Yardımcısı Toprak,  Kumkapı'daki Meryem Ana Kilisesini ziyaret ederek Tüm Ermeni Cemaatinin "NOEL BAYRAMI"nı kutladı..

Ermeni Cemaatinin tamamına yönelik olarak Meryem Ana Kilisesi’ndeki cemaatin Noel Bayramı'nı kutlayan Toprak, yeni yılın bütün dünya halklarına barış, kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diledi. Ermeni cemaati temsilcileri tarafından karşılanan Erdoğan Toprak, kilisedeki sohbette, Türkiye'nin birçok medeniyete ev sahipliği yapan tarihi ve birçok güzelliği bünyesinde barındıran önemli bir ülke olduğunu belirterek, her türden farklılığın korunmasının bu toprakların bir özelliğiyle, tarihten bugüne bırakılan bir emanet olduğunu söyledi.

Erdoğan Toprak, CHP’nin Türkiye'de her türlü farklılığın eşit ve özgür biçimde bir arada yaşamasını için mücadele verdiğini söyledi. Toprak, ülkede gerçek demokrasiyi sağlayacaklarını ve kimsenin ötekileştirilmesine izin vermeyeceklerini, farklılıkların her zaman ve her koşulda zenginlik olarak algılanacağını vurguladı.

(FOTOĞRAF)