Behçet DALMAZ/HAKKARİ, () - HAKKARİ'ye gelen CHP İstanbul Milletvekili Melda Onur, bu seçimde kentte partinin oylarını arttırmaya çalıştıklarını söyledi.
Yaklaşan yerel seçimler öncesi seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'ye gelen CHP Melda Onur, partisinin il binasında basın toplantısı yaptı. CHP'nin geçmişten bu yana var olan bir parti olduğunu belirten Onur, partileri tarafından yapılan çalışmalarla Hakkari'de oylarını yükselteceklerini söyledi. Bunu Hakkari'ye girer girmez asılan bayraklardan anladıklarını anlatan Onur konuşmasına şöyle devam etti:
"CHP ile Hakkari arasındaki ilişkiler belki de kimi zaman bir sevgi ama zaman zaman da küskünlük ilişkileri olmuş olabilir. Bazı yanlış politikalardan dolayı bazı yanlışlıklar yapılmış olabilir. Biz bu ülkeyi kuran partiyiz. Bütün Türkiye'deki bütün halkların partisiyiz. CHP Hakkari il Başkanımızın burada yapmış olduğu çalışmalarla oyumuz çok yükseleceğine inanıyorum. Esnaflarımızı da ziyaret edip sorunlarını dinleyeceğiz. Belki bize sitem edecekler. Ancak biz CHP olarak buna alışığız. Sitem edilmesi benim hoşuma gidiyor. Benim Hakkari'ye ilk gelişim. Buraya geldiğim için çok mutluyum."

BD(FE/AAA) (FOTOĞRAFLI)