Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - RAMAZAN Bayramı'nın ardından Denizli'de ilçe ziyaretlerini sürdüren CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, vatandaşlardan çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakanlığında rezalet, taksirat ve eziyet dönemi yaşadığını öne süren Keskin, "Türkiye 10 Ağustos'ta diktatörlükle demokrasi arasında bir tercih yapacak. Ülkenin bu adamdan kurtulması şarttır. Aksi halde bu topraklarda huzurlu bir yaşam mümkün olmayacaktır" dedi.
Ramazan Bayramı nedeniyle seçim bölgesi Denizli'ye gelen CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin, ilçeleri gezmeyi sürdürdü, seçmenlerle sohbet edip, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde çatı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istedi. Türkiye'nin 10 Ağustos'ta diktatörlükle demokrasi arasında bir tercih yapacağını belirten Keskin, "İhsanoğlu ile aydınlığı, Erdoğan ile karanlığı seçmiş olacağız. Her seçmenimizin bu bilinçle oyunu kullanması gerekmektedir. İhsanoğlu'nun milli birliğin korunması, iç huzurun sağlanması, Çankaya'da hukukun ve tarafsızlığın egemen kılınması, anayasal düzenin sağlanması ve parlamenter rejimin yaşatılması açısından mutlaka desteklenmesi gerekiyor" diye konuştu.
Türkiye'nin Recep Tayyip Erdoğan'ın 12 yıllık başbakanlığı döneminde rezalet, taksirat ve eziyet dönemi yaşadığını öne süren Keskin, "Recep Tayyip Erdoğan'ın politik psikozu yüzünden Türkiye içeride ağır bir travma yaşamaktadır. Dışarıda ise komşu ülkeler arasında kapısını çalabileceğimiz ne bir devlet, ne de elini sıkabileceğimiz bir devlet adamı kalmamıştır. Türkiye'nin Erdoğan'lı yılları demokrasinin ve hukukun alın kiri olarak mutlaka tarihteki yerini alacaktır. Gerilim ve ötekileştirme politikası pompalayan, kin ve intikam duygularıyla ülkeyi tam bir kaos ortamına sürükleyen bu anlayış artık defedilmelidir. Cumhurbaşkanlığı seçimleri, bu açıdan Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimidir. Tayyip Erdoğan'ı tercih etmek diktatörlüğe geçit vermektir. Hukukun katliamı, demokrasinin ise idam fermanı demektir" dedi.

FOTOĞRAFLI