Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - DENİZLİ’de partisinin yerel seçim çalışmalarına destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Ak Parti ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek, “Recep Tayyip Erdoğan’ın faşist yüzü tartışmasız şekilde iyice ortaya çıkmıştır. Skandalların merkezinde zavallı bir insan görünümündedir. Bu gidişle önünde iki seçenek vardır: Ya Başbakanlığı bırakacak ya da kaçmak zorunda kalacaktır. Başka çaresi yoktur artık’’ dedi.
Seçim çalışmaları için geldiği Denizli’de Güney ve Baklan ilçelerinde vatandaşlarla bir araya gelen CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı sert söylerle eleştirdi. Başbakan Erdoğan’ın Twitter yasağı konusunda uyarıda bulunan herkese rest çektiğini ve dünyaya kafa tutan adam kimliğine büründüğünü öne süren Keskin, “İktidarın, kendisinin ve ailesinin yeni pisliklerinin ortaya çıkmasından korkuyor. Korkuları geceleri kabusa dönüşmüş durumda. Çaresizlikten herkese meydan okuyor. Kışkırtıcı üslubuyla herkese saldırıyor. Böyle bir Başbakan, Türkiye’ye yakışmıyor. O artık bir Başbakan değil, baş kışkırtıcıdır” diye konuştu.
Twitter yasağının rüşvet, yolsuzluk ve hırsızlık olaylarının üzerini örtme, yeni çıkacak yüz kızartıcı pisliklerin de önceden önlemini almak için devreye sokulduğunu belirten Keskin, “Hırsızlık yaftası Erdoğan’ın yakasına yapışmıştır. Bundan kurtulması mümkün değildir. Tüm dünya Türkiye’de yaşanan olumsuzlukları kınıyor. Tayyip Erdoğan’a uyarı üstüne uyarı yapıyor. Çünkü faşist yüzü tartışmasız bir şekilde ortaya çıkmıştır. Skandalların merkezinde zavallı bir insan görünümündedir. Bu gidişle önünde iki seçenek vardır: Ya Başbakanlığı bırakacak ya da kaçmak zorunda kalacaktır. Başka çaresi yoktur artık” diye konuştu.

ONB(İÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)