Osman Nuri BOYACI- Ferah IŞIK/DENİZLİ, () - CHP eski Genel Başkan Yardımcısı Denizli Milletvekili Adnan Keskin de oyunu Denizli Büyükşehir Belediye binasındaki 1032 numaralı sandıkta kullandı.
Oy kullandıktan sonra basın mensuplarına açıklama yapan ve Cumhurbaşkanlığı seçiminin önemine değinen Keskin, "Bu seçimlerde çıkacak tablo Türkiye'nin geleceği açısından olağanüstü önem taşıyor. Seçilecek cumhurbaşkanının kimliğine göre Türkiye'nin yeni yönetim biçimi devreye girecek. Propaganda döneminde Recep Tayyip Erdoğan, seçildiği taktirde etkileri ve yetkilerini çok geniş kullanacağını söylemiştir. Erdoğan, seçilirse bu açıklamalar Türkiye'nin yeni bir yönetim biçimine doğru kaydırılacağının açık işaretedir. Anayasa zorlaması ile karşı karşıya kalacağız. Türkiye'nin hoşgörüye, sevgiye, dayanışmaya ihtiyacı var. Demokrasilerde vatandaş sandıkta hesap sorar. Bu seçim toplum barışına katkı yapsın, hayırlı olsun" diye konuştu.
AK Parti Denizli milletvekilleri Bilal Uçar oyunu Fatih İlkokulu'nda, Mehmet Yüksel oyunu Namık Kemal Ortaokulu'nda, Nurcan Dalbudak oyunu Yaşar Saniye Gemici Anadolu Lisesi'nde kullandı.

FOTOĞRAFLI