Ramazan ÇELİK/DEFNE (Hatay), () - CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Serpil Dokuzcan ve beraberindeki Kadın Kolları üyeleri, Hatay'da gezi eylemleri sırasında yaşamını yitiren Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert'i evinde ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı.
Merkez Defne İlçesi'nde Gazi Sokak'taki evinde Hatice Cömert'i ziyaret eden Serpil Dokuzcan ile beraberindeki kadınlara Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Lütfü Savaş'ın eşi Nazan Savaş ile CHP Hatay Kadın Kolları Başkanı Esin Çepni de eşlik etti.
ABDULLAH'SIZ İLK ANNELER GÜNÜ
Duygulu anların yaşandığı ziyarette Serpil Dokuzcan, anne Cömert'in Anneler Günü'nü kutlarken, artık annelerin yüzlerinin gülmesi gerektiğini söyledi. Abdullah Cömert'in annesi Hatice Cömert ise Serpil Dokuzcan ve beraberindekilerin ziyaretinden çok mutlu olduğunu belirtip teşekkür ederek, Abdullah'sız ilk Anneler Günü kutladığını söyledi.
'ÇİÇEK GETİRİP ELİMİ ÖPECEKTİ'
Abdullah'ın her Anneler Günü'nde kendisini yemeğe çıkarttığını belirten Hatice Cömert, oğluyla geçirdiği Anneler Günlerini anlatırken gözyaşlarına hakim olamadı. Oğlunu çok özlediğini belirten anne Cömert, "Sabah Abdullah için mezara çıktım. Anneler Günü'nde Abdullah bana çiçek getirecekti. Hediye getirecekti. Beni dışarıya çıkaracak, yemeğe götürecekti. Gelip elimi öpecekti, Abdullah olmadığı için çok üzgünüm. Benim acım çok büyük bir acı. Ölenlerin hepsine Allah rahmet eylesin. Bizi hiç yalnız bırakmadınız hepinize çok teşekkür ederim" diye konuştu.

RÇ(OA/SS) (FOTOĞRAFLI)