YALOVA’da düzenlenen 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama törenine katılan CHP Grup Başkanvekili ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, milletvekilliği ile mesleği olan öğretmenlik arasında tercih yapmak zorunda kalsa öğretmenliği tercih edeceğini söyledi. İnce, "Bu iktidardan kurtulalım vekillik istemiyorum" dedi.
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, memleketi Yalova'da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına katıldı. Tören alanına gelen İnce, önce öğrencilerle sohbet etti.
Protokolden ziyade öğrencilerin yanında daha mutlu olduğunu ifade eden Muharrem İnce, “Ait olduğum yerdeyim. Orada mutlu değilim. Burada daha mutluyum” dedi.
Basın mensuplarının sorularını da yanıtlayan İnce, asıl mesleği olan öğretmenliği hatırlatan bir gazetecinin yönelttiği, “Vekillik ile öğretmenlik arasında bir tercih yapsanız hangisini tercih ederdiniz?” sorusuna, “Bu iktidardan kurtulalım, vekillik istemiyorum. Çocukların yanında bana siyaset yaptırma şimdi. Öğretmenliği tercih ederim” diye yanıt verdi.
Muharrem İnce, sohbetin ardından mezun olduğu Yalova Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin öğrencileri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.