AYDIN Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, partisi CHP’yi kentte birinci parti yaparak Türkiye rekoru kırmak istediklerini söyledi.
Aydın Belediye Başkanı ve CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu, Söke Belediye Başkan CHP'li Adayı Süleyman Toyran ile birlikte Söke Çarşamba Pazarı’nı gezerek esnafla görüştü. Vatandaşlarca yoğun ilgi gösterilen ve pazarda sıkmadık el bırakmayan Çerçioğlu, alışveriş yapmasına karşın kendisinden para almak istemeyen esnafın jestini kabul etmedi ve ücreti ödedi. Sökelilerin ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerçioğlu, ilçenin hizmetin en iyisine layık olduğunu söyledi ve hem kendisine hem de aday Toyran’a destek istedi.
Seçim anketlerine göre Aydın’da CHP’nin yüzde 60’lık oy ile birinci parti olduğunu dile getiren Çerçioğlu, “Hedefimiz Aydın’da CHP’yi birinci parti yaparak Türkiye rekoru kırmak. Bizim siyaset için burada olmadığımızı herkes biliyor. İnsanlara, siyasi partilerine ya da ırklarına göre ayrım yapmadan hizmet etmeyi kendimize prensip edindik. Herkese eşit mesafedeki duruşumuzu sürdüreceğiz” dedi.
Balıkçı esnafını da ziyaret eden Çerçioğlu, kendileri için tahsis edilen mekanların fiziki yapıları konusundaki sıkıntıları dile getiren balıkçılara sorunun çözümü için söz verdi. CHP Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Çerçioğlu, pazar ziyaretinin ardından Söke Ticaret Borsası’na da giderek Borsa yöneticileri ile görüştü.