Osman Nuri BOYACI/DENİZLİ, () - DENİZLİ’de partisinin adaylarına destek veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Twitter’in yasaklanmasıyla Türkiye’nin dünyaya rezil olduğunu söyledi. Keskin, “Recep Tayyip Erdoğan pusulayı iyice şaşırdı. Akıl tutulması içinde. Çırpındıkça batıyor’’ dedi.
Partisinin adaylarına destek için Denizli’de bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Adnan Keskin, Bozkurt İlçesi’nde esnafları gezerek sohbet etti, vatandaşlarla selamlaştı. Sosyal paylaşım sitesi Twitter’in kapatılmasına değinen Keskin, demokrasi ve hukuk anlamında Türkiye’nin en rezalet dönemini yaşadığını söyledi. Twitter’in kapatılmasının Cumhurbaşkanı ile Başbakan’ı karşı karşıya getirdiğini belirten Keskin, “Başbakan yasaklamayı savunuyor. Cumhurbaşkanı ise sosyal medyanın kapatılmasının tasvip edilemeyeceğini söylüyor. 'Umarım bu uygulama uzun sürmez' diyerek Başbakan’a ince bir mesaj veriyor. İkisi arasındaki görüş ayrılığı derinleşmiş durumda. Bu seçimden sonra yaşanacak krizin açık bir sinyalidir” diye konuştu.
Başbakan Erdoğan’ın gençliğinde düşünce haritasına yazdığı faşizan değerlerle hareket ettiğini, şimdi de o değerlerin tutsağı olduğunu öne süren CHP Genel Başkan Yardımcısı Keskin, “Türkiye bu yasaklamayla dünyada alay konusu haline geldi. Halk artık bu yasaklara direniyor. Yasağa inat tweet atmaya devam ediyor. Recep Tayyip Erdoğan kendisiyle ilgili patlak verecek yeni skandalı örtbas etmek istiyor olmalı ki; Twitter’ın kapatılmasını savunuyor. Pusulayı iyice şaşırdı. Akıl tutulması için bocaladıkça bocalıyor. Çırpındıkça da batıyor. AKP’nin tükenişini Tayyip Efendi de anlamış durumda, bu yüzden yasaklara sarılıyor. Yüzünün ifadesinden korku sendromu yaşadığı anlaşılıyor. Paçası tutuşmuş durumda. Türkiye bu yasakları aşacak, AKP’yi de seçimlerde alaşağı edecektir. Yaşananlardan sonra Recep Tayyip’in Cumhurbaşkanlığı sevdası kursağında kaldı. Başbakan olarak kalması da önümüzdeki süreçte imkansız hale gelecektir” dedi.

ONB(İÖ/CK) (FOTOĞRAFLI)