ANTALYA'da CHP'den Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı olan partinin eski İl Başkanı Ömer Melli'nin eski Lara Caddesi'nde kendi adını taşıyan apartmanına 'büyü' yapıldığı ileri sürüldü. Elindeki kağıttan bir şeyler okuyarak pet şişe içindeki suyu apartmanın giriş noktalarına döken kadın güvenlik kameralarına yakalandı.
15 Kasım Cuma günü saat 16.30 sıralarında, üzerinde eşofman bulunan ve yüzünü kapüşonlu montla gizlemeye çalışan kadın, Eski Lara Caddesi'nde Ömer Melli Apartmanı'nın bahçesine girdi. Güvenlik kameralarına yakalanan kadın, önce elindeki pet şişeden apartman giriş merdivenlerine ve kapı önüne döktü. Ardından cebinden çıkardığı kağıttan bir şeyler okuyarak apartmanın etrafını dolaşarak, otopark girişine de aynı sudan döken kadın, 3 dakika sonra geldiği noktadan apartmandan ayrıldı.
Apartman yöneticisi Mehmet Akyelli, güvenlik kameralarına yakalanan kadınla ilgili Demircikara Polis Merkezi'ne şikayette bulunduklarını kaydetti. Güvenlik kameralarının görüş açısının bulunmadığı noktada kadının bir otomobilden indiğini belirten yönetici Akyelli, apartmanın etrafını 1.5 kez turladıktan sonra, bina girişi başta olmak üzere tüm yollara elindeki şişeden su döktüğünü anlattı.
Apartman bahçesinden ayrılmadan önce bir çiçeğin toprağını eşeleyen kapüşonlu kadının geldiği otomobile binerek ayrıldığını aktaran Akyelli, “Kadını apartmanımızın en alt katında oturan komşumuz fark ediyor. 'Hırsız olabilir' endişesiyle güvenlik kameralarını kontrol ettik, karşımıza böyle bir olay çıktı" dedi. Görüntüyü izleyenlerin kadının büyü yaptığını söylediğini aktaran yönetici Mehmet Akyelli, “Kime, niye büyü yapılır, herhangi bir varsayımım yok. Fakat iyi niyetli olmadığı kesin" dedi.
'DUA MIDIR, BEDDUA MIDIR'
Apartman sakinlerinden CHP Muratpaşa Belediye Başkan aday adayı Ömer Melli ise büyünün kendisiyle ilgili olabileceğini düşünmediğini kaydetti. Konuyu yönetimin apartman sakinlerine yaptığı duyuruyla öğrendiğini kaydeden Melli, “Şaşırdık tabi. İlk başta 'gönül işidir' diye düşündük. Böyle yorumladık, ama tabi olay çok enteresan" dedi. Toplumda büyüye dönük bir inanç ve itikat olduğunu, kendisinin böylesine bir inanç taşımadığını aktaran Melli, “Fakat duaya, onun manevi gücüne inanırım. Manevi olarak sıklıkla da kullanırım. Görüntülerde kadının elinde bir kağıt var. Dua mıdır, beddua mıdır bilemiyoruz" diye konuştu.