AKAYDIN'DAN BALKON KONUŞMASI
Antalya'da CHP'de Muratpaşa Belediye Başkan adayı Ümit Uysal'dan yaklaşık yarım saat sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'dan da 'balkon konuşması' geldi.
Seçimleri takip ettiği seçim koordinasyon merkezinin en üst katındaki odasından çıkan Başkan Akaydın, aşağıda bekleyen partililerin yanına geldi. 'Antalya'nın gururu Akaydın Hoca' sloganıyla karşılanan Başkan Akaydın, platformun üzerine çıktı ve “Sevinmek için erken, ama önde gittiğimiz gerçek" dedi.
Kendisindeki son sonuçlara göre Antalya'da sandıkların yüzde 34'ünün işlenmiş durumda olduğunu ve şu an 3 puan önde olduklarını kaydeden Başkan Akaydın, şöyle konuştu:
“Türkiye'de son derece ciddi bir siyasi manipülasyon var. Yani Adalet ve Kalkınma Partisi öyle bakanların dizildiği gibi büyük bir zafer kazanmış değil. Manipüle ediyorlar. Anadolu Ajansı'yla hep kötü gösterdiler, ama Halk TV'de önde gitmiştik. Şimdi utandılar, bizi 1 puan öne geçirdiler CNN Türk ve NTV'de. Ama bizdeki bilgilere göre 3 puan. Kapanması zor bir fark, ama sevinmek için erken."
Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, partisinin şu an için Muratpaşa, Konyaaltı, Döşemealtı, İbradı, Manavgat ilçelerinde belediye başkanlıklarını kazandığını açıkladı.

EB(SU/AAA)(FOTOĞRAFLI)