KEMER Kaymakamı Bayramali Köse'nin geçici görevlendirmeyle Antalya il merkezine atanmasının ardından vekaleten kaymakamlığa getirilen Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, görevine başladı.
Kemer Kaymakamı Bayramali Köse, 'geçici görevlendirme' ile geçen hafta Antalya il merkezine atandı. Köse'nin Antalya'ya gitmesinin ardından Kaymakamlığa Muhammet Emin Nasır vekalet etmeye başladı. Kemer'e vekaleten atanan Antalya Vali Yardımcısı Halil Serdar Cevheroğlu, ilçeye gelerek görevine başladı.
Makamına oturan Cevheroğlu, ilk olarak İlçe Emniyet Müdürü Muhittin Ergen ve İlçe Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Yasin Berçin ile görüşerek bilgi aldı. Kaymakam Vekili Cevheroğlu, "Kemer'e turist olarak gelmek ayrı, burada görev yapmak ayrı. İdari bir tasarruf oldu ve o şekilde geldik. Kemer'in ve Kemerlilerin iyiliği, sağlığı, huzuru ile güvenliği için çalışmalarımıza devam edeceğiz. Kapımız her zaman açık" dedi.
Kemer'i öğrendiğini, kamu görevlisine yakışır bir tarafsızlık ve kanun hakimiyeti içerisinde görevini yapmaya çalışacağını dile getiren Cevheroğlu, daha önce Isparta'nın Eğirdir İlçesi'nde kaymakamlık yaptığını ve son üç yıldır Antalya'da bulunduğunu kaydetti. (FOTOĞRAFLI)