TEKİRDAĞ'ın Çerkezköy ve Kapaklı İlçeleri’nde etkili olan sağanak yağmur nedeniyle çok sayıda ev ve iş yerini su basarken, caddelerde göle döndü.
Çerkezköy’de dün akşamdan itibaren aralıklarla etkili olan ve bugün öğleden sonra etkisini arttırdı. Sağanak yağış nedeniyle Çerkezköy’de 50 ev ve işyeriniN zemin ve bodrum katlarını su bastı. Gazi Osman Paşa mahallesindeki İmar sitesinin istinat duvarı yıkıldı. Yağmur sularının göle çevirdiği bazı caddeleri Trafik ekipleri şerit çekerek trafiğe kapattı. Belediye ekipleri yoğun su birikintisi olan sokaklarda çalışmalara başladı.
KAPAKLI’DA DURUM AYNI
Kapaklı İlçesi’nde de çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı. Vatandaşlar kendi imkanlarıyla evlerine ve iş yerlerine dolan suyu tahliye etmeye çalıştı. Polis ekipleri ise vatandaşı dikkatli olması konusunda uyardı. Yollarda oluşan su birikintileri nedeniyle trafikte de aksamalar meydana geldi. Meteoroloji Müdürlüğü yetkilileri sağanak yağışın önümüzdeki günlerde devam edeceğini söyleyerek, olası sel baskınlarına karşı uyarıda bulundu.
ŞK(LK/SSA) (FOTOĞRAFLI)