Seyfi GÜL/FOÇA (İzmir), () - İZMİR'in turistik ilçesi Foça'ya gelen Türk iş ve siyaset dünyasının tanınmış isimleri Cem Boyner ve eşi Ümit Boyner keyifli bir gün geçirdi. Kendilerini tanıyanların ricalarını kıramayan Boyner'ler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.
Boyner mağazalar zincirinin sahibi, bir dönem Türkiye siyasetinde yepyeni söylemlerle Yeni Demokrasi Hareketi'ni kuran ve Genel Başkanlığını üstlenen işadamı Cem Boyner ile eşi Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği eski Başkanı Ümit Nazlı Boyner gezmek amacıyla Foça'ya geldi. Çift restorasyonu son aşamaya gelen surlar ile bazı tarihi mekanları inceleyip sahil turu attı.
Öğle yemeğinde ilçenin ünlü mekanlarından Sahil Balık Restoran'da balık yiyen Boyner çifti, bu sırada kendilerini tanıyanların ilgi odağı oldu. Değişik yaşlardan Foçalılarla kısa sürede samimi sohbetlere koyulan Cem ve Ümit Boyner ricaları kırmayıp hatıra fotoğrafı da çektirdi.
Foça'da amaçladıkları gibi keyifli bir gün geçirdiklerini belirten çift, güncel konular hakkındaki soruları ise yanıtlamamayı tercih ederek ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI