VAN'da 9 Kasım 2011 meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki ikinci depremde yıkılan Bayram Oteli enkazında yaşamını yitiren  Doğan Haber Ajansı Muhabiri Cem Emir, meslaktaşları tarafından Tunceli'deki mezarı başında anıldı.
Tunceli'de görev yapan gazeteciler, Cem Emir'i Hozat İlçesi Çığırlı Köyü'ndeki mezarı başında toplandı Anmada, Emir'in mezarına karanfil bırakıp mum yakan meslektaşları dualar okudu. Gazeteci Ferit Demir, Emir'in Tunceli'den yetişen bir gazeteci olduğunu ve daha sonra 'nın Diyarbakır bürosunda görev yaptığını belirterek şunları söyledi:
"Yaklaşık 3 yıl görev yaptığı Diyarbakır'da gazetecilik adına büyük başarılara imza atmış, meslek etiğini sonuna kadar savunan ve doğru habercilik konusunda örnek alınan bir gazeteciydi. Van depremine de ilk giden ve haberleriyle kamuoyunu bilgilendiren cesur gazeteci kardeşimizi kaybedeli 2 yıl oldu ve biz onu hep yüreğimizde yaşatacağız. Ondan bize miras kalan dürüst gazeteciliği hep sürdüreceğiz."
Van'da 9 Kasım 2011 günü meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki ikinci depremde çöken Bayram Oteli enkazında muhabirleri Sebahattin Yılmaz ve Cem Emir ile birlikte 24 kişi yaşamını yitirmişti.