BURSA'da asfalt çalışmaları nedeniyle Çekirge Caddesi'nde bazı bölümlerin 12 Şubat ve 19 Şubat tarihleri arasında kademeli olarak trafiğe kapatılacağı bildirildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi'nde yapılan açıklamaya göre çalışmalar süresince Çekirge Caddesinin Beşikçiler Caddesi kesişiminden Kükürtlü Caddesine kadar olan yol güzergahı kademeli olarak trafiğe kapalı tutulacak ve bölünmüş yolun diğer iki şeritli kesiminden iki yönlü trafik akışı sağlanacak.
Buna göre Kükürtlü Caddesi çıkışı taşıt trafiğine kapatılarak, Kemalpaşa Caddesi - Eski Mudanya Caddesi güzergahından Merinos Kavşağına yönlendirilecek ve stadyum Caddesinden Altıparmak istikametine ulaşım sağlanacak. Çekirge İstikametinden gelen araçlar Mutlu sokaktan Çelik Palas oteli arka yol güzergahını kullanarak Hamzabey-Muradiye-Devlet hastanesi güzergahını kullanabilecek.
Altıparmak istikametinden Çekirge istikametine giden araçlar da alternatif güzergah olarak Stadyum Kavşağından Stadyum Caddesi, Merinos Kavşağı ve D-200 Karayolunu kullanarak Acemler ve Çekirge'ye ulaşabilecek. IA/(FK)(Fotoğraflı)