– LİGİN ilk 8 haftada kalesinde 9 gol gören Çaykur Rizespor’un Eskişehirspor karşılaşmasında kalesinde 4 gol yemesi, teknik direktör Rıza Çalımbay’ı kızdırdı.
ÇALIMBAY: "OYUNCULARIM BEKLEDİĞİM PERFORMANSI GÖSTEREMEDİ"
Eskişehirspor karşısında puan yada puanlar almayı hedeflediklerini, ancak bunu başaramayarak yenildiklerini ifade eden Rıza Çalımbay, yedikleri basit gollerle mağlup olduklarını söylerken şöyle dedi:
"Eskişehirspor maçına iyi hazırlanmıştık. Ancak antrenmanlarda çalıştıklarımızı rakibimiz karşısında sahaya yansıtamadık. Takımım istediğimiz şeyleri yapamadı. Bu maçtan önce performansımızın üzerine çıkmamız gerektiğinin altını çizmiştim. Ancak futbolcularım beklediğimiz performansı gösteremedi. Kötü goller yedik. Kötü golleri yerseniz de mağlubiyet kaçınılmaz olur. Hak ettiğimiz bir mağlubiyet aldık. Bundan iyi dersler çıkarırsak ileride işimize yarar. Önümüzde uzun bir maraton var. Oyuncularım performanslarını artırırsa puan kayıpları yaşamayız."
FERAH: "BÖYLE KAZALAR OLUR"
Basın Sözcüsü Aykut Ferah ise ligde en kötü maçlarından birini oynadıklarını belirterek rakipleri karşısında varlık gösteremediklerini söyledi. Aykut Ferah, şöyle konuştu:
"Ligde böyle kazalar olur. Bu maçı unutup önce kupa maçına ardından sahamızda oynayacağımız Akhisar Belediyespor maçına konsantre olmalıyız. Ligde yaşadığımız puan kayıplarını bu maçta telafi etmek için mutlak 3 puan almamız lazım. Taraftarımızın desteği ile bunu başaracağımıza inanıyorum. Lig uzun bir maraton. Kısa sürede yeniden çıkışa geçeceğiz."

MK(TM/AÖ)  FOTOĞRAF