Muhammet KAÇAR/RİZE,()– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, bu hafta oynayacağı Kasımpaşa deplasmanının hazırlıklarına başladı.
Mehmet Cengiz Tesisleri’ndeki antrenmana sakatlıkları geçen Liban Abdi, Ümit Korkmaz, Sercan Kaya ve Görkem'de katıldı. Sakat Engin Baytar’ın ise sezonu kapattığı belirtildi. Teknik direktör Uğur Tütüneker nezaretinde yapılan antrenman koşu ve pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çalışma ile sona erdi.
TEVFİK: "ÖLÜM KALIM MAÇIMIZ"
Tevfik, antrenmanın bitiminde son haftalarda aldıkları puanlarla ligde kalma yolunda önemli avantaj yakaladıklarını, Kasımpaşa maçında alacakları galibiyetle ligde kalmayı garantilemek istediklerini söyledi, "Kasımpaşa maçı bizim için ölüm kalım maçı olacak. Her şey bizim elimizde. Hiçbir takımın ne yapacağı bizi ilgilendirmiyor. 3 puan için mücadele edeceğiz. Alırsak ligde kalacağız. Arkadaşlarla buna inandık. Ligin bitimine bir hafta kala ligde kalmayı garantilemek istiyoruz" dedi.
YÖNETİCİ MUSTAFA BALTACI: "DÜŞME KORKUSU YAŞAMIYORUZ" 
Yönetici Mustafa Baltacı ise takımının ligden düşme korkusu yaşamadığını belirterek, "Kasımpaşa maçından puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyorum. Son maça kalmadan ligde kalmayı garantileyeceğiz. İstanbul’daki hemşerilerimizi Kasımpaşa maçına bekliyoruz. Bu zorlu maçta bizi desteklemelerini istiyoruz. Taraftar desteği ile Kasımpaşa’dan puansız dönmeyeceğiz" diye konuştu.

MK(TM/AÖ) FOTOĞRAF