DENİZLİ’den yayın yapan yerel televizyon kanalında 'Horozun Vakti' adlı sabah programı sunan Kudret Çelebioğlu, kız arkadaşı Şule Ergün’e canlı yayında evlenme teklifi yaptı. Sevinçten gözyaşlarını tutamayan Ergün, teklifi kabul etti.
Denizli’den yayın yapan Pamukkale TV’de sabah programı sunan 28 yaşındaki Kudret Çelebioğlu, 200'üncü programına, 6 aydır birlikte olduğu kız arkadaşı 23 yaşındaki Şule Ergün’ü de davet etti. Okul öncesi öğretmeni olan Şule Ergün stüdyoda programı izlerken bir anda erkek arkadaşıyla birlikte çekilmiş fotoğraflarının yayına verildiğini gördü. Bu sırada programı sunan Çelebioğlu, şaşkınlığını üzerinden atamayan kız arkadaşı Ergün’ü yanına çağırıp, “Bu an benim için çok önemli ve heyecanlı. Şule hep bana 'Ömrüm, ömrün olsun' der” dedi. Bu sırada cebinden çıkardığı yüzüğü kız arkadaşına uzatıp, evlenme teklifi yaptı.
Şaşkınlığı daha da artan Ergün, evlenme teklifini “Ömrüm, ömrünündür” diyerek kabul edip, Çelebioğlu’na sarıldı. Program, katılanların alkışları arasında sona erdi.
Kendisi için özel olan günde sevgilisine evlenme teklifi yapmak istediğini belirten Çelebioğlu, “O da bu teklifimi kabul etti. Bundan sonra çok daha mutlu olacağız inşallah” dedi.
Hiç beklemediği bir anda evlenme teklifi aldığı için şaşırdığı belirten Ergün ise “Çok heyecanlandım” ifadelerini kullandı.