MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’nde, muhtar Gülizar Pekpak’ın çantasından alışveriş yaparken çalınan cep telefonu, 2 saat sonra kargoyla aynı mağazaya gönderildi. Pekpak, hırsızın pişman olup, telefonu gönderdiğini düşündüğünü belirtip, “Şaka gibi” dedi.
Siteler Mahallesi’nin tekrar aday olan muhtarı Gülizar Pekpak, bugün saat 12.00 sıralarında, alışveriş için bir marketler zincirine ait mağazaya gitti. Alışverişin ardından kasada hesabı öderken, Pekpak’ın açık bıraktığı çantasındaki cep telefonu kimliği belirsiz bir kişi tarafından çalındı. Olay mağazanın güvenlik kameraları tarafından da saniye saniye görüntülendi. Pekpak, olayın ardından polise gidip, şikayetçi oldu. Çalınan telefonunun IMEİ numarasını bildirdi. Olaydan iki saat sonra Pekpak’ı arayan mağaza yetkilileri, çalınan telefonunun kargoyla kendilerine gönderildiğini bilirdi. Önce, kendisine şaka yapıldığını zanneden Pekpak, telefonuna tekrar kavuşunca önce şaşkınlık, sonra ise büyük sevinç yaşadı.
Pekpak, telefonunu çalan kişinin pişman olup, böyle bir şey yaptığını düşündüğünü belirterek, “Hırsız, kargoyu da ödemeli olarak göndermiş. 4.5 lira olan kargo ücretini mağaza yetkilileri ödemiş. Yaşanan olay, şaka gibi” dedi.

DEB (AÖ/AK) (FOTOĞRAFLI)