BURSASPOR, Spor Toto Süper Lig'in 22'nci haftasında kendi sahasında Çaykur Rizespor'u 2-0 yenerek ligde 3 hafta sonra galip gelmeyi başardı. Yeşil beyazlı futbolcular galibiyetin moral olduğunu söyledi. 
ŞENER: "BİZİM İÇİN ZOR BİR DÖNEM"
Bursaspor'un başarılı futbolcusu Şener, takımın galip gelmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade etti. Şener, "Takımın galip gelmesi bizim için en önemliydi. Sıkıntılı bir dönemden geçiyoruz. Bizim için zor bir dönem. Bunu atlatmamız gerekiyor. Hedefimiz Türkiye Kupası'nda final oynamak ve kupayı almak. Ligi de en iyi şekilde bitirmek istiyoruz" şeklnde konuştu. 
FERHAT: "ÖNÜMÜZ AÇILACAKTIR"
Bursasporlu Ferhat ise galibiyetin moral olduğunu söyleyerek şöyle konuştu:
"Zor zamanlar geçiriyoruz. Bu galibiyet bizim için moral oldu. Bizim için çok önemli olan seyircilerimiz yoktu ama onların yerine bayanlar ve çocuklar vardı. 90 dakika boyunca bizi desteklediler. İyi mücadele ettik. Zaten baktığınız zaman bizim en büyük özelliklerimizden biri iyi mücadele edip skora gidebilmek. İlk yarı bulduğumuz gol bizi rahatlattı. İkinci gol şans golü de olsa oraları zorladık. Bizim için çok önemli olan haftadan 3 puan almak güzeldi. Akhisar Belediyespor'u yenersek önümüzün açılacağını düşünüyorum."