BURSA’nın merkez Nilüfer Belediyesi, “Mutluluğun kentinde aşkın için söyle” ismi ile tanıtımını yaptığı 14 Şubat organizasyonu için bulvarda video kayıt odası kurdu. Nilüferliler, kentlerine duydukları aşkı, aşka ve sevgiyle ilgili duygularını burada paylaşacak.
Nilüfer Belediyesi 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir dizi etkinlik hazırladı. Belediye, bu yıl Nilüferlilerin aşklarını ifade edip, sonunda sürpriz hediyeler kazanabilecekleri bir video kayıt odası kurdu. Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, Akuğur Market yanında oluşturulan video kayıt odasında istedikleri saatte, kentlerine duydukları aşkı; aşka ve sevgiye dair duygularını aktaran kent sakinlerinin videoları sosyal medyada yayınlanacak. Oylama sonunda en çok beğenilen videoların sahipleri ise sürpriz hediyeler kazanacak.
PARTİ VE YARIŞMA DA YAPILACAK
Ayrıca 14 Şubat’ta Nilüfer Nikahevi’nde de atölyeler, kokteyl, karaoke partileri ve yarışmalar ile eğlenceli bir etkinlik programı olacak. Program çerçevesinde Yazar Hakan Akdoğan, en güzel aşk mektupları için mektup atölyesinde eğitim verecek. Cüneyt Yılmaz sıcak şarap atölyesinde, Bilal Demir ve Melike Aydın pasta süsleme atölyesinde, Devrim Mert, Tango-Bachata atölyesinde, Seda Dolgun ise ayraç atölyesinde eğitimler verecek. Gün içinde de “en uyumlu çift”, “en birbirini bilen çift”, “en isabetli çift” ve “en eğlenceli çift” yarışmaları düzenlenecek.