BURSA’ya bir süre önce Van'dan atanan Vali Münir Karaloğlu, Orhaneli İlçesi sınırlarında bulunan doğa harikası Sadağı Kanyonu'nu eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte gezinti yaptı. Spor kıyafetlerini giyen Vali Karaloğlu, gezinin büyük bölümünü dengesini sağlamak için elinde sopa ile tamamlarken, eşinin elini de bırakmadığı dikkat çekti.
Orhaneli İlçesi’nden başlayan Sadağı Kanyonu’nda Bursa’nın ilk trekking parkuru tabelasını çakan Bursa Valisi Münir Karaloğlu, kanyonu eşi Sevim Karaloğlu ile birlikte gezdi. Bursa’nın gizli cenneti olarak bilinen 12 kilometrelik kanyonun 2 kilometresini yürüyen Vali Karaloğlu, yol boyunca eline aldığı ağaç dalından destek aldı. Eşinin elini bir an bile bırakmayan Vali Karaloğlu, eşsiz doğanın tadını çıkardı. Sivil toplum, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve fotoğrafçıların katıldığı 150 kişilik ekip kanyonu fotoğraflarken Vali Karaloğlu, Roma İmparatoru Hadrianus’un eşinin şifa bulduğu kaplıcada da incelemede bulundu.
Bursa’nın doğal güzelliklerini tespit etmek için çalışma başlatan Vali Karaloğlu, 2015 yılına kadar 2 bin kilometre doğal yürüyüş ve bisiklet parkuru yaparak rekor kıracaklarını söyledi. Bursa’yı doğa sporları merkezi haline getireceklerini belirten Karaloğlu, Sadağ’ın tüm dünyaya tanıtılacağını vurguladı. Şehrin gürültüsünden kaçmak ve doğa ile baş başa kalmak isteyen herkesi Sadağ Kanyonu'na davet eden Karaloğlu, kuşların, ağaçların ve suyun sesini dinlemenin gerçek bir terapi olduğunu belirtti.