İSTANBUL, () - ECZACIBAŞI Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, dün Ümraniye'de bir ev dekorasyon satış mağazasının açılış törenine katıldı. Eczacıbaşı, "Berkin'i çocuk denilecek yaşta kaybettik. Bundan çok derin bir üzüntü duyuyoruz, diliyoruz" dedi.

Gündemdeki diğer gelişmeleri de değerlendiren Bülent Eczacıbaşı, "Gelişmeler hepimizin, iş hayatında olanların ciddi bir endişesi. Şu ana kadar önemli bir etkilenme görmedik. Ama bu olmayacağı anlamını tabii ki taşımaz" diye konuştu.

Açılışa katılan AK Parti İstanbul Milletvekili Metin Külünk de "Bir evladımız maalesef hayatını kaybetti. Evlat bizim de evladımız. Yavrumuzun ailesi bizim de ailemiz. Onlara başsağlığı diliyorum.  Derin üzüntü içindeyiz. Ama bunun üzerinden sokakları hareketlendirip ülkenin demokrasi ve istikrarına yönelik bir kalkışmaya dönüştürmek şık değil. Bu ülke hepimizin" dedi. Külünk, ayrıca mağazadaki konuşmasında iş dünyasının hükümete olan güveninin devam ettiğini de kaydetti.

Ev dekorasyonu sektöründe İstanbul'un en büyük mağazası olduklarını söyleyen EVDEMA Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Çelik de  42 yılı aşan tecrübeleriyle,  emin adımlarla sektörde büyümeye devam edeceklerini söyledi.

Açılışa ayrıca,  Eski Çevre Bakanı Ali Talip Özdemir, MÜSİAD Onursal Başkanı ve AK Parti MKYK üyesi Ömer Bolat da katıldı.

(FOTOĞRAF)