ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde faaliyet gösteren Doğtaş ve Kelebek Mobilya, son yılların en büyük sel felaketlerinden birini yaşayan Bosna Hersek için yardım TIR'larını yola çıkardı.
Biga Kaymakamı Fatih Genel, CHP'li Biga Belediye Başkanı İsmail Işık, Biga Boşnak Derneği Üyeleri ve Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan'ın katıldığı törenle Bosna Hersek'te yaşanan sel felaketi mağdurları için hazırlanın çeşitli mobilyaların yer aldığı TIR'lar Doğtaş fabrikası önünden uğurlandı.
Doğanlar Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şadan Doğan, Bosna Hersek'in yaşadığı büyük felaket nedeniyle çok üzgün olduklarını belirterek, yardım TIR'larındaki malzemeler ile felaketzedelerin yaralarını bir nebze de olsa sarmayı amaçladıklarını kaydetti. Doğan, "Son yılların en büyük sel felaketlerinden birini yaşayan Bosna Hersek için bünyemizde yer alan Doğtaş ve Kelebek markalarımıza ait ürünlerinin yer aldığı yardım TIR'larımızı yola çıkardık. Yardımlarımızla sel felaketinde mağdur olan ailelerin yaralarını sarmak bizleri mutlu edecek. Doğtaş ve Kelebek ailesi olarak Bosna halkına kayıpları nedeniyle başsağlığı diliyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI