SOSYAL medyayı etkin biçimde kullanan Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in fotoğrafının ve makamının fotoğrafının kullanıldığı sahte twitter hesabı açıldı. Twitter hesabından okulların tatil edilmesiyle ilgili tweet'ler atıldı. Bolu Valiliği, sahte hesabın dikkate alınmaması için uyarıda bulunurken, sahte hesaptan yaklaşık 2 saat sonra tweetler silinip, Vali'nin fotoğrafı kaldırıldı.
Bugün öğle saatlerinde, twitter da 'valinizibram' adıyla hesap açılırken, Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in fotoğrafında montaj yapılarak noel şapkası geçirilmiş fotoğrafı konulup, 'Bolu Valisi' ibaresi yazıldı. Twitter hesabını kısa sürede genç kişilerden oluşan yaklaşık 100 kişi takip ederken, 8 tweet atıldı. Atılan tweet'lerde, 'Yarın da mı tatil versem ama okula gidin sonra tatil der p..lik ederim', 'Valiniz konuşuyor', 'Vali gibi valiyim', 'Kızların hayalindeki valiyim' sözleri yer aldı. Sahte hesabı açan kişi Vali İbrahim Özçimen'e de 'Kanki naber' yazılı tweet attı.
Bolu Valiliği resmi twitter hesabından, 'Sayın Valimiz İbrahim Özçimen adına açılan sahte twitter hesabından yapılan açıklamalara itibar edilmemesi önemle duyurulur' yazılı tweet atılarak, takipçiler uyarıldı.
Twitter kullanıcıları da sahte twitter hesabıyla ilgili tepkilerini gösteren tweetler attı. Sahte twitter hesabı açıldıktan 2 saat sonra tüm bu tweetler silindi, Vali'nin fotoğrafı ve 'Bolu Valisi' ibaresi kaldırıldı.