BOLU Dağı'nda yoğun kar yağışı etkili oluyor. Karayolları ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışması yaparak yolu ulaşıma açık tutarken, kar yağışı nedeniyle araçlar yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Bolu ve Karabük'ün Safranbolu ve Ovacık ilçelerinde eğitime bir gün süreyle ara verildi.
Bolu'da dün gece başlayan kar yağışı etkili oluyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Bolu Dağı'nda yeşil alanlarda kar kalınlığı yer yer 40 santime, şehir merkezinde 15 santime yükseldi. Karayolları ekipleri kar yağışı ile birlikte alarma geçerek, Bolu Dağı'nın TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu geçişleri, Bolu ile İstanbul arasındaki TEM ve D-100 Karayolu'nda kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.
Yol ulaşıma açık tutulurken, kar yağışı nedeniyle sürücüler araçlarıyla yavaş ilerlemek zorunda kaldı. Araçların kayması sonucu maddi hasarlı kazalar meydana geldi.
BOLU VE KARABÜK'TE EĞİTİME KAR TATİLİ
Dün okulların tatil olduğu Bolu'da yoğun kar yağışı nedeniyle bugün de il genelinde tüm okullar bir gün süreyle tatil edildi. Dün okulların il genelinde tatil edildiği Karabük'te ise bugün Safranbolu ve Ovacık ilçelerinde eğitime bir gün süreyle ara verildi.