MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan avukat 45 yaşındaki Serek Cihan Çiçek, geçen cumartesi günü bir kanalda yayınlanan Kenan Işık’ın sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster' yarışmasına katıldı. 12 sorudan 10 soruyu bilerek 1 milyon lirayı son anda kaçıran Çiçek, 15 bin lira ödül kazandı.
Bodrumlu Avukat Serek Cihan Çiçek, televizyonda yayınlanan bir bilgi yarışmasında 15 bin TL değerindeki para ödülünün sahibi oldu. Yarışmada Kenan Işık’ı kendisine hayran bırakan Çiçek, "Aktüalite ve içinde bilgi olan her şeye tutkunluğum var. Kenan Bey’i de çok takdir ediyordum. Bu nedenle hayatımda ilk kez girdiğim bir yarışmada 1 milyon TL’yi kaçırdım ama Kenan Bey’i kazandım. Bana avukatı olmamı teklif etti, neden olmasın dedim" diye konuştu.
Serek Cihan Çiçek, hackerlerin 2007 yılında hesabının bulunduğu bir bankanın internet şubesinden bilgisi dışında 50 bin lira parasını çekmesi üzerine başlattığı hukuk mücadelesini kazanmıştı. Davayı kazanarak faizleriyle birlikte ana parasını geri alan Çiçek, ulusal medyada adından söz ettirmişti.