Yaşar ANTER / BODRUM, ()- MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, süper lüks otomobilin çarptığı motosiklet sürücüsü olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazadan sonra otomobilin plakalarını çıkartan Azeri sürücü yakalanarak gözaltına alındı.

Kaza, Bodrum'un Yalıkavak Mahallesi Gökçebel Mevkii'nde bugün saat 22.00 sıralarında meydana geldi. Azeri uyruklu sürücü 32 yaşındaki Toğrul U. yönetimindeki 34 MMG 73 plakalı lüks otomobil ile aynı yönde giden 48 UM 392 plakalı motosikleti kullanan 56 yaşındaki Mustafa Yacel'e çarptı. Çarpmanın etkisi ile Mustafa Yacel kanlar içerisinde yerde kaldı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri yaptığı incelemede Yacel'in hayatını kaybettiğini belirledi.

Kazanın ardından lüks otomobil sürücüsü Toğrul U. yaklaşık 150 metre sonra durabildi. Kazadan sonra otomobilin plakalarını çıkartan Toğrul U. göz altına alınarak ifadesi alınmak üzere Yalıkavak polis karakoluna götürüldü. Bir milyon 100 bin lira değerindeki süper lüks otomobili kullanan Toğrul U.'nun bir marinada şoför olarak çalıştığı öğrenildi. Toğrul U. polis merkezindeki ifadesinde "Önümde giden motosiklet sürücüsü bir anda sola kırınca çarptım, yapacak bir şeyim yoktu çok üzgünüm" dediği öğrenildi. Olay yerine gelen Yacel'in yakınları sinir krizleri geçirdi. Bir sitede teknik servis elemanı olarak çalıştığı öğrenilen Mustafa Yacel'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

FOTOĞRAF