MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde eğlence mekanları ve rengarenk olan caddeleri dolduranlar 2014'e eğlenerek girdi. İşletmelerin yılbaşı için özel programlar hazırladığı ilçede, şarkıcı Reyhan Karaca konser verdi.
Yeni yıla Bodrum'da girmek isteyen yerli ve yabancı turistlerin hareketlilik getirdiği  turizm kentinde, havanın kararması ile birlikte cadde ve sokaklardaki kalabalık da arttı. Yaz sezonun ardından renkli ışıkların söndüğü 'Barlar Sokağı' olarak da bilinen Cumhuriyet Caddesi, yeniden canlandı. Bodrum'da bulunanlar 2014'ü değişik tarz müziklerle karşıladıkları eğlence mekanlarında doyasıya eğlendi. Bazı kişiler caddelerde eğlencenin tadını çıkardı. Neyzen Tevfik Caddesi'nde Karadenizliler tulum eşliğinde yöresel oyunlar oynadı. Bazı kişiler deniz kenarında kafe ve restoranlarda yeni yıla girdi, bazıları da kumsalda alevli varillerin etrafında şarkılar söyledi.
"YANDAN ÇEKİYORSUNUZ 8 KİLO FAZLA ÇIKIYORUM"
Bodrum'da 'By Jack' adlı işletmede sahneye çıkan şarkıcı Reyhan Karaca, 'Kahrolsun şiddet, kahrolsun nefret' sözlerinin yer aldığı 'Sevmek En Büyük Devlet' şarkısıyla  hayranlarının karşısına çıktı. Orkestrası başka yerde olduğu için playback yaptığını belirten Karaca, şöyle dedi:
"Neredeyse 23 yıla girdim, 25 yıla çok az kaldı. Ama her sahneye çıktığımda ilk şarkıda ne olursa olsun heyecan bitmiyor Allah bitirmesin. İnşallah uzun yıllar sizlerle birlikte olalım." 
Kameraların üst kattan görüntü aldığı sırada "Basın gitti mi?" diye soran Karaca, gazetecilerin içeride olduğunu fark edince "Yandan çekiyorsunuz 8 kilo fazla çıkıyorum. Ondan sonra hastanelerdeyim" dedi. Bu sözler, gülüşmelere yol açtı.
İLÇEDE KONTROLLER SIKLAŞTIRILDI
Bir hafta öncesinden itibaren yılbaşı için çalışmalarını sıklaştıran Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin, yılbaşı mesaisi de yoğun oldu. Yol kontrol noktalarında ilçeye giriş yapan araçlar denetlendi. Şehir içinde de resmi ve sivil ekipler özellikle kabalık olan yerlerde görev aldı. Asayiş ve trafik yönünden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı bazı ekipler hazırda bekletildi. Bodrum Belediye Meydanı'nda, kadınlara tacizde bulunduğu öne sürülen 21 yaşındaki S.Y. gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.