Osman URAS/BODRUM (Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki plajlarda doluluk devam ederken, tatilciler köpük partileriyle hem serinliyor hem de dans edip eğleniyor.
Hissedilen sıcaklığın 40 derece dolaylarında olduğu Bodrum'da yerli ve yabancı turistler gündüz deniz, kum ve güneşin tadını çıkarmak için sahillere akın ediyor. Deniz suyu sıcaklığının 27 derece olduğu ilçede plajlarda adım atacak yer kalmazken, turistlerin bir kısmı beach clublarda hem eğleniyor hem de serinliyor.
Yoğunluk yaşanan yerlerden Gümbet'te yaz başından bu yana köpük partisi düzenleyen Alora Beach Clup, yine doldu taştı. Geçtiğimiz yıllarda gece kulüplerinde düzenlenen köpük partilerinin gündüz beach clublarda da yer alması turistleri memnun etti. Beach clubdaki köpük partisinde, yerli ve yabancı turistler pop şarkıları eşliğinde serin köpük arasında dakikalarca dans etti. Tavandan püskürtülen köpüğün altında tatilciler serinlerken, eğlencenin de tadını çıkardı. Yerli ve yabancı tatilcilerin son yıllarda daha çok tercih ettiği eğlencelerden biri olan köpük partisine katılanlar, bu anlarını ölümsüzleştirmek için bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI