MUĞLA'nın Bodrum İlçesi, internet üzerinden 12 Haziran'dan itibaren 360 derecelik yüksek çözünürlüklü görseller ile karış karış gezilebilecek.
Doğal güzellikleri ve tarihi dokusuyla gören herkesi kendine hayran bırakan Bodrum'u gezip görmek için, pek yakında Yandex'in panoramalarını kullanmak yeterli olacak. Yandex'in haritalar servisine eklenecek Bodrum Panoramaları, yarın Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekderman ve CHP'li Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un katılımıyla Yandex Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Mehmet Ali Yalçındağ'ın ev sahipliğinde Bodrum Marina Yacht Club'ta gerçekleştirilecek lansman etkinliği ardından tüm internet kullanıcılarının kullanımına açılacak.
İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Kuşadası ve Antalya'nın ardından kullanıcılar artık Bodrum'un da ana cadde ve sokaklarını Yandex üzerinden keşfe çıkabilecek. Bodrum Halikarnas Mozolesi, Antik Tiyatro ve Bodrum Kalesi başta olmak üzere, birçok turistik ve kültürel zenginliği oturduğu yerden gezip görebilecek.

YA(İÖ/İD) (FOTOĞRAFLI)