Yaşar ANTER / BODRUM(Muğla), () - MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde hafta sonunda hava sıcaklığı 38 dereceye kadar yükselince sahiller ve beach clup'lar yerli ve yabancı turistlerle doldu.
Turizmin gözde merkezlerinden Bodrum'da hafta sonunda aniden bastıran sıcaklar nedeniyle sahiller ve eğlence mekanları yerli ve yabancı turistlerin akınına uğradı. 38 derece hava ve 18 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'da sahillerdeki beach clup'lar, çeşitli parti ve köpük partileri ile turistleri serinletmeye çalıştı. Gümbet'deki Escape Beach Club'ta yaklaşık 800 kişi güneşlendi, denize girdi. Bazı turistler su sporları yaptı, bazıları ise soğuk köpük altına girmeyi tercih etti. Mankenleri aratmayan Norveç ve Fransız turistler ise Dj Eray Gee'nin çaldığı pop müzik parçaları ile barların üzerine çıkıp çılgınca dans etti. Profesyonel dansçıları aratmayan genç kızlar, erkeklerin nefeslerini kesti.
Geç gelen sıcakların tadını çıkaranlar güneşlenirken, su sporları yapan bazı turistler ise hamburgerden ters takla atıp denize düşerek zor anlar yaşadı. Escape Beacp Clup işletmecisi İbrahim Timurtaş "Sıcaklar geç geldi, tam geldi. Hafta sonu yabancı konuklarımızın yanı sıra yurdun dört bir bölgesinden gelen yerli turistlerimiz de eğlenmek için buraya akın etti. Çılgınca dans ve köpük partileri ile konuklarımızı serinletmeye çalıştık. Bodrum yaza hızlı girdi inşallah böyle devam eder" dedi.
FOTOĞRAF