MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, turizm sezonunun açılmasıyla birlikte gece eğlenceleri de renklenmeye başladı. Eğlence mekanları yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamak için kapılarını açarken, yabancı turistler düzenlenen dans ve gösteri grupları eşliğinde doyasıya eğlendi.
Dünyaca ünlü Barlar Sokağı olarak bilinen Cumhuriyet Caddesi ile Gümbet'teki bar, disko ve diğer eğlence mekanlarının renkli ışıkları, ilçenin gece yaşantısının da hareketlendiğini gösterdi. Tercih edilen turistik kentler arasında ilk sıralarda yer alan Bodrum'da, bir süre öncesine kadar sessizliğini koruyan eğlence mekanlarıda dolmaya başladı. Gündüz sahillerde deniz, kum ve güneşin tadını çıkaran yerli ve yabancı turistler, geceleri de soluğu mekanlarda alıyor. Eğlence mekanlarının çoğunun yenilenen yüzüyle misafirlerini ağırlamak için kapılarını teker teker açmaya başladığı ilçede, eğlence sektöründe hizmet verecek yeni yerlerde ışıltılı açılışlara imza atıyor. 19 yıllık turizmci Adem Atalar'ın işletmeciliğindeki Smiley Club'da Gümbet'teki eğlence merkezleri arasına ismini yazdırdı. Açılışlışta dansçı kızların nefes kesen dansları, gösteri gruplarını şovları eşliğinde turistler doyasıya eğlendi.
İki keman ve bir çello sanatçısından oluşan 'Trio Queen' adlı Rus grubu ile Kübalı ve Rus dansçılar'ın şovları göz doldurdu.

OU(AÖ/SS) (FOTOĞRAFLI)