BURSA'nın İnegöl İlçesi'nde oturan 63 yaşındaki Mehmet Çam ile 66 yaşındaki Ali Veli Çiçek, kalacak evleri olmadığı için havaların soğuması ile birlikte hastane koridorlarında yaşamak zorunda kaldı. Hastane personelinin bakmakta zorlandığı Çam ve Çiçek, kendilerine sahip çıkacak yetkilileri bekliyor.
İnegöl İlçesi'nde oturan Mehmet Çam ve Ali Veli Çiçek'in kaderi İnegöl Devlet Hastanesi'nde birleşti. Kimsesiz Mehmet Çam ve Ali Veli Çiçek, kalacak yerleri olmadığı için hastane koridorlarında hayatlarını sürdürüyor. Hastanedeki koltuklarda 1 aydan bu yana uyuyan Çam ve Çiçek, kendilerine uzanacak yardım elini bekliyor. İnegöl'ün Küçükyenice Köyü'nde oturan ve emekli olduğu belirtilen Ali Veli Çiçek'in eşi öldükten sonra harabe haline gelen evinde tek başına yaşamaya başladı. Askerden dönen tek oğlunun kendisi ile ilgilenmeyen Çiçek, oğlunun bacaklarına yanlışlıkla sıcak su döktüğünü belirterek, "Zabıta gelecek şimdi, bizi huzur evine götürecek. Ben de maaşımı onlara bağışlayacağım" dedi.
"NE BİR YAKINI, NE DE TANIDIĞI KİMSE VAR"
Ali Veli Çiçek ile aynı kaderi paylaşan akli dengesi yerinde olmayan Mustafa Çam ise, kış ile birlikte soğuklardan korunmak için hastaneye sığındı. Geçici olarak hastanede kaldığını belirten Çam, teneke kutunun içine topladığı çöpleri ilaçları olarak gördüğünü söyledi. Hastane çalışanları ise, Çiçek ve Çam'a yemek verirken iki hastanın da yetkililer tarafından bakım evine alınarak korunmasını istedi.