ORDU'nun Büyükşehir olması ile birlikte yeni kurulan merkez ilçede kurulan Altınordu Belediyesi kurumsal logosunu belirlemek amacıyla oylama başlattı. Altınordu Belediye Başkanı AK Partili Engin Tekintaş "Kentin belli noktalarına sandık kurduk. Hazırladığımız 5 logodan birinin seçilmesi için vatandaşlarımızın görüşlerini alıyoruz. Logomuzu vatandaşlarımızın oylarıyla belirleyeceğiz" dedi.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, belediye tarafından hazırlanan 5 farklı logoyu halkın seçimine sunduklarını söyledi. Tahıl Pazarı'na kurulan sandıkta üzerinde 5 farklı logonun yer aldığı pusulada tercih yaparak ilk oyu kullanarak sandığa atan Başkan Tekintaş oylamaların yarın sonuçlanacağını, gün içinde halkın sandıklara saat 10.00-17.00 arasında oy kullanabileceklerini belirtti.
Altınordu Belediyesi'nin kuruluş simgesi olacak halkın da gördüğünde tanıyabileceği logo ile çalışmaların sona yaklaştığını vurgulayan Başkan Tekintaş, şöyle dedi:
"Hazırladığımız etkinlikle halkımızın sandık başına giderek oy kullanmasını sağladık. 'altinordubel.tr' web adresinden verilen oyların yanı sıra kurduğumuz sandıklarla da verilen oylar sonucunda beş logonun arasından bir tanesi ilçemizi ve belediyemizi kurumsal olarak temsil etmek üzere belirlenmiş olacak. Bizim için önemli olan bu sandık çalışması, bir halkoylaması, referandum niteliğindedir. Milletimize gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ediyorum."

FOTOĞRAFLI